Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Haiwen Membrane Switch Co., Ltd.
Shenzhen Haiwen Membrane Switch Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
Shenzhen Haiwen Membrane Switch Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ
Επαφές
Επαφές: Miss. jessica Ling
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Shenzhen Haiwen Membrane Switch Co., Ltd.

Shenzhen Haiwen Membrane Switch Co., Ltd.
Shenzhen Haiwen Membrane Switch Co., Ltd.
Κύρια αγορά:
Σε όλο τον κόσμο
Επιχειρησιακός τύπος:
Κατασκευαστής
Εμπορικά σήματα:
Haiwen
Αριθ. των υπαλλήλων:
120~150
Ετήσια πωλήσεις:
3000000-5000000
Έτος που καθιερώνεται:
2009
PC εξαγωγής:
80% - 90%
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Διακόπτης μεμβρανών Haiwen που περιορίζεται. Η επιχείρησή μας που ιδρύεται τον Ιούνιο του 2009 και που ειδικεύεται να κατασκευάσει τους διακόπτες μεμβρανών για χρόνια. Κυρίως η κατηγορία προϊόντων μας είναι αριθμητικό πληκτρολόγιο διακοπτών μεμβρανών, γραφική συνέλευση επικαλύψεων, επικαλύψεων PC/PET/glass/acrylic, κυκλωμάτων FPC/FFC/PCB, πινάκων κυκλωμάτων, κ.λπ.

Το προσωπικό Haiwen έχει κολλήσει στη φιλοσοφία του «προσανατολισμού αγοράς, συνεχής βελτίωση, ειλικρινής υπηρεσία, αναζήτηση τελειότητας». Στην τοποθέτηση «πραγματικός & τίμιος», προσπαθούμε να κάνουμε κάθε εργασία καλά και να παρέχουμε στον πελάτη υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και τέλεια υπηρεσία.

Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με!

rd η συνέλευση, το προσωπικό κ.λπ. Haiwen έχουν κολλήσει στη φιλοσοφία του «προσανατολισμού αγοράς, συνεχής βελτίωση, ειλικρινής υπηρεσία, τελειότητα

OEM/ODM

Η επιχείρησή μας παρέχει την Ε&Α, τις πωλήσεις, τη τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία μεταπωλήσεων για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες μας έχουν μια καλύτερη εμπειρία αγορών και χρήσης.

Ιστορία
Η ομάδα μας

Η επιχείρησή μας είναι γνωστές επιχειρήσεις, επαγγελματική ομάδα των μηχανικών και καθοδήγηση οργάνων των εμπειρογνωμόνων, καθώς επίσης και το ισχυρό προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών, όταν συναντάτε τις δυσκολίες στη σειρά μαθημάτων, μας έρχεται σε επαφή με και εξασφαλίζουμε έγκαιρη επικοινωνία και ερχόμαστε σε επαφή με με σας, παρέχουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες.